Despre noi

Suntem echipa de specialişti determinată să pună punct abuzurilor asupra mediului înconjurător prin crearea unei comunităţi de oameni bine informaţi, responsabili, implicaţi, care au voinţa şi puterea de a opri şi preveni toate activităţile cu impact negativ asupra naturii. Credem cu ardoare că grija faţă de mediu înseamnă acţiune, nu nostalgie, şi îţi punem la dispoziţie toate uneltele de care ai nevoie pentru a genera o schimbare pozitivă!

Hai să construim împreună un viitor pentru natură!

Platforma acţionez.ro vine în sprijinul tău, al iubitorului de natură şi al detectivului pentru mediu. Este locul în care poţi să semnalezi toate problemele care pun în pericol mediul înconjurător, ajutând autorităţile competente să ia măsuri cât mai prompt şi eficient. Vei primi de la juriştii noştri soluţia personalizată de care ai nevoie pentru a conferi iniţiativei tale impact pe termen lung.

WWF
Accent
ACDB
Altitudine Banat
Alutus
Aqua Crisius
Asociatia Rangerilor din Romania
Capdd
Carpathia
Eco civica
Eke
Natura Transilvaniei
Vinca Minor
Aplr
High Contrast

Despre Cookies

Folosim cookies pentru funcționalitatea site-ului și pentru a-ți oferi o experiență personalizată pe actionez.ro. Prin continuarea navigării, ne oferi acordul tău.